Nails & Beauty by Tinneke logo

Always Make Time for

More Beauty in Your Life

Algemene voorwaarden

 • Bij Nails And Beauty By Tinneke draait het om jou. Dus kinderen en huisdieren verschuiven even naar de tweede plaats en blijven thuis.
 • Roken is verboden in het salon.
 • Om hygiënische redenen is het niet toegestaan te eten in het salon of tijdens de behandelingen.
 • Nails And Beauty By Tinneke werkt enkel en alleen op afspraak. Het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen.
 • Afspraken worden enkel per SMS of WhatsApp gemaakt. Niet via e-mail, telefoon of andere. Ik ben steeds bereikbaar op het nummer +32 494 91 33 82.
 • Wil je vermijden dat je lang moet wachten tot je volgende behandeling? Boek dan op tijd je afspraken. Ik werk met een 3-maandensysteem. Dit wil zeggen dat je telkens per 3 maanden afspraken kan vastleggen. Wanneer je voor de volgende periode afspraken kan vastleggen, wordt aangekondigd op de Facebook- en Instagram-pagina's.
 • De planning in mijn agenda is strak geregeld. Let je er dus op dat je op tijd bent voor je afspraak? Als je toch later bent, verwittig mij dan 10 minuten vooraf. Een telefoontje, sms’je of WhatsApp-bericht volstaat! Indien je na 15 minuten niet aanwezig bent op je afspraak, wordt de behandeling geannuleerd en worden de volledige kosten van de ingeplande behandeling in rekening gebracht.
 • Afspraken voor bijwerkingen moeten in de correcte week geboekt worden, zo niet wordt een supplement van €10,- aangerekend. Bijvoorbeeld: een afspraak voor wimperextensions bijwerken week 2 moet in de tweede week na de eerste afspraak geboekt worden; als het in de derde week is, wordt het supplement aangerekend.
 • Kan je een gemaakte afspraak niet nakomen? Dat kan gebeuren. Verwittig mij 24 uur vooraf om de afspraak te verplaatsen of annuleren. Annuleer of verplaats je 3 keer te laat? Dan ben ik genoodzaakt 50 procent van de ingeplande behandeling in rekening te brengen. Wordt dit niet nagekomen, krijg je geen nieuwe afspraak meer. Indien je reeds een voorschot betaalde, wordt dit niet terugbetaald.
 • Betaling gebeurt op de dag van de afspraak. Dit kan contant of via de Bancontact- of bankapplicatie op je gsm. Ik heb GEEN Bancontact-toestel, je kan niet fysiek met je bankkaart betalen. Geld afhalen gebeurt VOOR de behandeling, niet erna. Let op, bedragen hoger dan €250,- kunnen niet betaald worden via de Bankcontact-applicatie. Houd hier rekening mee.
 • Nails And Beauty By Tinneke houdt vertrouwelijke informatie die je tijdens een behandeling deelt geheim.

Maak je een afspraak bij Nails And Beauty By Tinneke ? Dan verklaar je je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Contact

Biekes Haarmode bvba

BTW-nummer: BE 0437.627.277

Openingsuren

Maandag:

13u00 – 17u00

Dinsdag:

13u00 – 18u00

Woensdag:

10u00 – 17u00

Donderdag:

13u00 – 18u00

Vrijdag:

13u00 – 18u00

Zaterdag (1 op 2):

10u00 – 16u00

Enkel op afspraak

 

SMS / WhatsApp: