Nails & Beauty by Tinneke logo

Always Make Time for

More Beauty in Your Life

's Ochtends ook zo weinig tijd om jezelf helemaal op te maken? Ben je het beu om vroeger op te staan om mascara aan te brengen die je tegen het einde van de dag bijna niet meer ziet? Met wimperextensions heb je de hele dag en zonder enige moeite een intens stralende blik.

Wat zijn wimperextensions ?

Extensions zijn fijne haren gemaakt van zijde. Deze worden haartje per haartje op je eigen wimperharen geplaatst met een speciaal hiervoor ontwikkelde zwarte lijm die geen formaldehyde bevat.

Dit gebeurt haartje per haartje om een zeer natuurlijk effect te bekomen.

Op elk eigen wimperhaartje wordt een extension geplaatst. Per oog zijn dat circa 100 tot 120 extensions. Het uiteindelijke aantal is afhankelijk van uw eigen natuurlijke wimpers.

Wimperextensions

Er zijn extensionharen beschikbaar in verschillende lengtes en diktes. Zo kan je de wimperextensions uitkiezen die volledig passen bij jouw wensen.

Kies ik voor One-by-one, Russian Volume of Mega Russian Volume?

* One by one wimperextensions

Hierbij wordt er een extensionhaartje op elk van je eigen wimpers geplakt. Deze methode biedt een heel natuurlijke uitstraling en geeft de indruk van natuurlijk lange, volle wimpers. De extensionharen zijn altijd zwart en gekruld, je hoeft hier dus geen mascara meer op aan te brengen.

Nails&Beauty-by-Tinneke-Wimperextensions
* Russian Volume wimpers

Bij deze methode wordt er manueel een trosje gemaakt van de extensionharen en vervolgens op je eigen wimpers geplaatst. Dit creëert veel meer volume in je wimpers, tot wel 4 keer zoveel. De ideale oplossing als je van nature weinig wimperharen hebt.

* Mega Russian Volume wimpers

Deze methode is dezelfde als Russian Volume alleen worden de manuele trosjes nog voller en dikker gemaakt. Deze wimpers ogen super fluffy, super zwart en mega vol. Ideaal als je van nature weinig wimperharen hebt of als je van veel volume houdt.

Wat maakt het verschil?

Het verschil met gewoon Russian Volume ligt in de dikte van de trosjes extensions. Bij Russian Volume wimpers variëren de trosjes van 2 tot 4 haren per trosje. Dit wil zeggen tot 4 x meer volume dan je normale wimpers. Bij Mega Russian Volume wimpers variëren de trosjes van 2 haren per trosje tot 10 haren per trosje. Dit wil zeggen tot 10 x meer volume dan je normale wimpers!

Nails&Beauty-by-Tinneke-Wimperextensions
Nails&Beauty-by-Tinneke-Wimperextensions
Nails&Beauty-by-Tinneke-Wimperextensions

Verzorging van je wimperextensions

 • Laat de extensions de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden. Zo kan de lijm volledig uitharden en hechten.
 • Ga niet zwemmen of naar de sauna (de eerste 24uur).
 • Vermijd stromend water direct op je wimpers (de eerste 24uur).
 • Laat de wimpers na het douchen aan de lucht drogen. Gebruik geen handdoek of watjes, deze geven pluisjes af en haken aan de wimpers vast.
 • Probeer je wimpers verticaal te reinigen.
 • Wrijf niet (horizontaal) in je ogen, hierdoor breken de wimpers af.
 • Elke dag je wimpers een “wimperdouche” geven met de cleansing foam en cleaning brush (in het salon verkrijgbaar). Zo ontvet, ontsmet en reinig je je wimpers waardoor ze langer zullen blijven zitten.
 • Trek niet aan je wimpers.
 • Verwijder nooit de wimpers zelf, laat dit altijd in het salon doen. De wimperextensions zitten vast met een speciale lijm, die alleen kan worden opgelost met de daarvoor bestemde gel remover. Probeer het ook zeker niet met olijfolie of andere olie, want dan breken je eigen wimpers af.
 • Oogpotlood en oogschaduw verwijderen met de cleansing foam en cleaning brush (oogpotlood in het salon te verkrijgen).
 • Elke dag je wimpers uit elkaar kammen met een wimperborsteltje (dit krijg je van mij mee).

Maak je afspraak!

Contact

Biekes Haarmode bvba

BTW-nummer: BE 0437.627.277

Openingsuren

Maandag:

13u00 – 17u00

Dinsdag:

13u00 – 18u00

Woensdag:

10u00 – 17u00

Donderdag:

13u00 – 18u00

Vrijdag:

13u00 – 18u00

Zaterdag (1 op 2):

10u00 – 16u00

Enkel op afspraak

 

SMS / WhatsApp: