Nails & Beauty by Tinneke logo
Nails & Beauty by Tinneke

Always Make Time for

More Beauty in Your Life

Behandelingen CadeaubonBrowshaping

Wat is een browshaping?

Wenkbrauwen zijn een van de belangrijkste onderdelen van je gelaat. Mooi gestijlde wenkbrauwen kunnen je blik openen en je een jeugdigere uitstraling geven.

Tijdens deze behandeling worden enkel jouw eigen wenkbrauwharen onder handen genomen. Misschien heb je van nature mooie wenkbrauwen maar kan je zelf de perfecte vorm er niet in krijgen. Of misschien ben je na jarenlang verkeerd of te veel epileren nog steeds niet tevreden over de vorm van je wenkbrauwen. Dan is deze behandeling ideaal. In enkele stappen krijg je perfecte natuurlijke wenkbrauwen.

De behandeling

Voor je deze behandeling laat doen, is het noodzakelijk dat je minstens 4 weken niet geplukt of geknipt hebt aan je wenkbrauwen. Anders gesteld: hoe wilder je wenkbrauwen in het salon arriveren, hoe mooier het resultaat!

In het salon ondergaan je wenkbrauwen volgende stappen:

  • Reinigen van de wenkbrauwen
  • Verven van de wenkbrauwen
  • Tekenen en meten van jouw perfecte vorm
  • Lange haren worden bijgeknipt
  • Overtollige haren worden gewaxt
Nails&Beauty-by-Tinneke- Browshaping
Nails&Beauty by Tinneke - Browshaping

Veel gestelde vragen

Hoelang blijft de kleur zichtbaar?

De kleur houdt 6 tot 8 weken.

Hoe vaak moet ik langskomen?

Dit hangt af van hoe snel je wenkbrauwharen teruggroeien. Het is aangeraden om elke 4 tot 6 weken langs te komen zodat je wenkbrauwen mooi in vorm blijven.

Ik heb weinig wenkbrauwharen of gaten in mijn wenkbrauwen. Is de behandeling geschikt voor mij?

De behandeling is geschikt voor iedereen die wenkbrauwharen heeft. Natuurlijk is het zo dat ik geen wonderen kan verrichten. Een dunne wenkbrauw waar bijna geen haren op staan, kan ik niet omvormen tot een supervolle, dikke wenkbrauw. Heb je weinig haren en wil je zeker zijn dat deze behandeling geschikt is voor jou, mail mij gerust een foto van je wenkbrauwen en ik geef je graag mijn eerlijke mening.

Moeten de wenkbrauwen geverfd worden?

Ja. Dit geeft een veel strakker, voller en mooier resultaat.

Maak je afspraak!

Naar Agenda